Retinopatiecopii.ro | Retinopatie de prematuritate – R.O.P

Intervenţia chirugicală în SUA

Prezentăm mai jos paşii pe care i-am urmat pentru ca Filip să poată fi operat în SUA:

1. Analizele medicale şi diagnosticul de la Spitalul IOMC Bucureşti, traduse în limba engleză, împreună cu fotografiile ochişorilor, foarte clare (sub forma .jpg), făcute de dr. Nascutzy la IOMC, au fost trimise la clinica din Royal Oak, la Spitalul Williams Beaumont (echipa dr. TRESE), în atenţia asistentei MARY NICHOLS, pe adresa de mail: mnichols@arcpc.net
Tel: 0012482885644

2. În cazul în care Mary Nichols nu răspunde la primul număr de telefon, sunaţi la tel. spitalului din Royal Oak la centrală  - 0012482882280 şi solicitaţi să vă facă legatura cu Mary Nichols. Trebuie insistat pentru că este foarte ocupată.

3. După ce se primeşte răspunsul de la Mary Nichols, legat de programare, pentru intervenţia chirurgicală, puteţi lua legătura, pentru cazarea în Royal Oak, cu Teressa Nascimbeli 0017342723384, care are o fundaţie italo -americană şi poate oferi cazare familiilor copiilor, la un preţ mult mai mic decât cel al hotelurilor.

4. Precizez că, după intervenţia chirurgicală, copilul va trebui să rămână încă 1 lună de zile în SUA, pentru controale periodice în fiecare săptămână.